50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Hlavní téma: „Kam kráčí výroba a hodnocení potravin"

Symposium je každoroční setkání pracovníků potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak výrobní praxe. Program symposia je orientován na nové směry ve výrobě a hodnocení potravin se zaměřením na bílkoviny, lipidy, sacharidy, vitaminy, minerální látky, aditiva a kontaminanty. Nedílnou součástí programu jsou rovněž prezentace aktualit z firem a institucí, jejichž činnost s potravinářským průmyslem, jeho kontrolou a výzkumem souvisí.

Termín akce: 24. - 26. 5. 2021
Místo konání: Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem 

Web akce 

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „potravinářská výroba“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši): 
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).   
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.  
 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR