Školení: Kontrola škůdců v potravinářství

Různé způsoby inspekce a monitoringu hlodavců, lezoucího a létajícího hmyzu ve skladech, výrobě, surovinách atd.

Termín: 16. 4. 2024
Web akce

Z webu akce: 
Cílem je podrobný výklad postupů k vytvoření efektivního programu kontroly škůdců, včetně nových metodik umožňujících zefektivnit náklady a mít okamžitý přehled stavu ochranné DDD.
S pomocí fotografií budou presentovány různé skryté známky indikující přítomnosti škůdců, tak aby účastníci byly schopni rozeznat typy škůdců a zavčas provést odpovídající zásah.
Pozornost bude věnována následujícím oblastem, jako jsou deratizační staničky, nástrahy, návnady, vyhodnocení monitoringu hlodavců, průběžná a speciální ochranná deratizace, monitoring a hubení létajícího hmyzu, požadavky na elektrické lapače hmyzu.
Budou vysvětleny specifické požadavky normy BRC a TESCO standardu jako například provádění hloubkové biologické kontroly, možnosti instalace nástrah v objektech, požadavků na staničky a likvidaci nalezených škůdců.

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „škůdci potravin“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.)
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků

Obrázek z www.pixabay.com
 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR