Workshop: Jíme s rozumem

Témata mýty o potravinách a superpotraviny, mléko mléčné výrobky, výživa dětí a seniorů, bezpečnost potravin 

Termín 16. 6. 2022 od 10:00 do 12:30, Velký sál Domu zemědělské osvěty, Slezská 100/7, Praha 2
Web akce

Harmonogram workshopu: 

  • Úvodní slovo – Ing. Hana Urbancová, Ph.D., ČAZV
  • Mýty o potravinách a superpotraviny -  prof. Ing. Jana Dostálová, CSc., Vysoká škola chemicko-technologická
  • Mléko a mléčné výrobky v naší výživě – Ing. Jiří Kopáček, CSc., Českomoravský svaz mlékárenský
  • Výživa dětí - MUDr. Petr Tláskal, CSc., 2. LF UK, FN Motol
  • Nutriční stav a výživa seniorů - doc. MUDr. Pavel Dlouhý, Ph.D., prof. MUDr. Michal Anděl, CSc., 3. LF UK, FNKV
  • Bezpečnost potravin -  Ing. Jitka Götzová, Odbor bezpečnosti potravin MZE

Akci pořádá ČAZV, Odbor potravinářské technologie a techniky a Odbor výživy obyvatelstva a jakosti potravin ČAZV ve spolupráci se Společností pro výživu, z. s.
Workshop je určen široké odborné i laické veřejnosti.  
Registrace do 31.5.2022 

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „výživa člověka“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).    
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.  

 


 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR