KURZ SPV: JAK SI SESTAVIT A UVAŘIT VYVÁŽENÝ JÍDELNÍČEK

Plánování nutričně vyváženého jídelníčku pro redukci váhy u zdravých lidí i diabetiků. Udržení optimální váhy. 

Termíny v r. 2024: 10. 1., 24. 2., 13. 3., 17. 4., 26.6., 18.9., 19.10., 13.11. 
Web akce  

Program: 

  • Kolik a jakého jídla má člověk zkonzumovat za den?  
  • Co dělat pro dosažení své optimální hmotnosti?
  • Jak na sestavení vlastního jídelníčku?
  • Vaření čtyř typů jídelníčku:
  • redukce váhy u zdravých lidí
  • redukce váhy u diabetiků
  • udržování váhy po zhubnutí
  • nabírání svalové hmoty

Cíl kurzu: 

  • Umět si poradit v každodenním rozhodování, co jíst a vařit
  • Vědět, jak získat svou optimální váhu a prospět svému zdraví
  • Identifikovat chyby, které děláme ve svém stravování a umět je napravit
  • Umět podle vlastního jídelníčku uvařit kvalitně, nenáročně a chutně

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „výživa člověka“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).    
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.  

 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR