Plánování nutričně vyváženého jídelníčku pro redukci váhy u zdravých lidí i diabetiků. Udržení optimální váhy.
Termíny v r. 2024: 10. 1., 24. 2., 13. 3., 17. 4., 26.6., 18.9., 19.10., 13.11.
Web akce
Program:
- Kolik a jakého jídla má člověk zkonzumovat za den?
- Co dělat pro dosažení své optimální hmotnosti?
- Jak na sestavení vlastního jídelníčku?
- Vaření čtyř typů jídelníčku:
- redukce váhy u zdravých lidí
- redukce váhy u diabetiků
- udržování váhy po zhubnutí
- nabírání svalové hmoty
Cíl kurzu:
- Umět si poradit v každodenním rozhodování, co jíst a vařit
- Vědět, jak získat svou optimální váhu a prospět svému zdraví
- Identifikovat chyby, které děláme ve svém stravování a umět je napravit
- Umět podle vlastního jídelníčku uvařit kvalitně, nenáročně a chutně
Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „výživa člověka“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši):
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.