Veletrh "TechArgro" (7.-11.4.2024)

Tradiční mezinárodní veletrh zemědělské techniky TechAgro se v roce 2024 bude konat v termínu od 7. do 11. dubna na Brněnském výstavišti (BVV). 

Návštěvníci veletrhu se na výstavní ploše setkají se vším, co souvisí s rostlinnou výrobou, vystavovatelé jsou přihlášení ve všech hlavních oborech veletrhu. Traktory a další zemědělskou techniku vystaví například Agrotechnika Vaněk, Solis, Agrotrans, WTC Písečná, Emmarol a další. Významně je zastoupena malá zemědělská technika - například Seco, Agzat, Dakr, Vari, Šálek, Dvořák - svahové sekačky, postřikovače - například AGRIO MZS. Tradičně bude část výstavní plochy patřit komunální technice - Laski, Tomi Truck a další nebo technice pro vinaře - například Oslavan Agro, Synpro. Obsazen bude také sektor dopravní a manipulační techniky - Unimog, Agrafa, Agrovo, Cernin a další. S technologiem pro posklizňovou úpravu přijedou v dubnu na brněnské výstaviště například Navzas, FARMIX, Alvan Blanch Czech, AGROING BRNO, ROmiLL AGRICULTURE nebo SIAGRA. Z dalších vystavovatelů lze jmenovat například Köckerling se stroji pro zpracování půdy, Lemken se secími stroji, CRS Marketing s dopravní a zemědělskou technikou a P & L se zemědělskou a lesnickou technikou.

Novinkou letošního roku je projekt Chytrá farma, prostřednictvím kterého budou prezentovány nejnovější trendy v precizním zemědělství. Prostřednictvím tohoto projektu tak farmáři budou moci sdílet své zkušenosti s efektivním, inovativním způsobem hospodaření. Součástí Chytré farmy budou také expozice vystavovatelů a prezentace univerzit. 

Zdroj 👉 www.bvv.cz

pozvánka na akci

 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR