Kurzy vaření - Uvařeno v muzeu

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: domácí vaření piva, pečivo bez lepku. 

Web akce

Termíny v r. 2023
26. 11.       Adventní pečení bez lepku   
28. 11.       PLANT-BASED ONLY / Úvod do veganského vaření 
29. 11.       Kvasíme zeleninu / fermentace krok za krokem  
30. 11.       Kvasíme zeleninu / fermentace krok za krokem 
4.12.         Snídaně & brunch 
6. 12.        Sladkovodní ryby 
7. 12.        Netradiční vánoční cukroví 
8. 12.        Domácí vaření piva  
9. 12.        Domácí vaření piva 
12. 12.       Zdravé vaření s dětmi  
13. 12.       Ochutnejte historii - CUKROVÍ 

 
Účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu).

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „kuchařské recepty, příprava pokrmů“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).  
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků

Obrázek z www.pixabay.com

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR