V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: domácí vaření piva, pečivo bez lepku.
Termíny v r. 2023
28. 1. Domácí vaření piva
18. 2. Chlebový speciál bez lepku
25. 2. Domácí vaření piva
16. 3. Meringue
18. 3. Sladké velikonoční pečení bez lepku
21. 3. Základy indické kuchyně
23. 3. Velikonoční pečení
25. 3. Domácí vaření piva
3. 4. Velikonoční menu
15. 4. Domácí vaření piva
18. 4. Sladkovodní ryby
20. 4. Zdravé vaření s dětmi
25. 4. Jarní menu
29. 4. Bezlepkově po Asii
4. 5. Pro maminku
11. 5. Jarní dorty
15. 5. Chřest
18. 5. Jarní sushi
20. 5. Hříšné sladkosti bez lepku
25. 5. Sladké na piknik
27. 5. Domácí vaření piva
5. 6. Letní vaření s Pavlem Davidem
7. 6. Jak na makronky
17. 6. Chlebový speciál bez lepku
Účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu).
Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „kuchařské recepty, příprava pokrmů“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši):
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.
Obrázek z www.pixabay.com