V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: makronky, bezlepkové pečení, grilování, vaření piva
Termíny v r. 2022
31.5 Jak na makronky
7.6. Maso: práce se steakovým masem
8.6. Základy asijské kuchyně
13.6. Příprava na grilování
18.6.. Itálie v bezlepkové kuchyni
21.6.. Sladké na piknik
24.9. Domácí vaření piva
15.10. Domácí vaření piva
Účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu).
Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „kuchařské recepty, příprava pokrmů“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši):
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků.
Obrázek z www.pixabay.com