Kurzy vaření - Uvařeno v muzeu

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: domácí vaření piva, pečivo bez lepku. 

Web akce

Termíny v r. 2023
28. 1.         Domácí vaření piva     
18. 2.         Chlebový speciál bez lepku 
25. 2.         Domácí vaření piva 
16. 3.         Meringue
18. 3.         Sladké velikonoční pečení bez lepku
21. 3.         Základy indické kuchyně
23. 3.         Velikonoční pečení 
25. 3.         Domácí vaření piva 
 3. 4.         Velikonoční menu
15. 4.         Domácí vaření piva 
18. 4.         Sladkovodní ryby 
20. 4.         Zdravé vaření s dětmi  
25. 4.         Jarní menu 
29. 4.         Bezlepkově po Asii
 4. 5.         Pro maminku 
11. 5.         Jarní dorty 
15. 5.         Chřest
18. 5.         Jarní sushi 
20. 5.         Hříšné sladkosti bez lepku 
25. 5.         Sladké na piknik 
27. 5.         Domácí vaření piva 
 5. 6.         Letní vaření s Pavlem Davidem 
 7. 6.         Jak na makronky 
17. 6.         Chlebový speciál bez lepku 

 
Účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu).

Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „kuchařské recepty, příprava pokrmů“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).  
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků

Obrázek z www.pixabay.com

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR