Aktuality

50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Hlavní téma: „Kam kráčí výroba a hodnocení potravin"

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLI

Hlavní téma: Nové trendy v problematice zvyšování kvality a zdravotní bezpečnosti masa a masných výrobků.

Evropská unie schválila konzumaci červů

 Evropští entomofágové (konzumenti hmyzu) se radují.

Výstava "Potraviny jak je neznáte" je online

Na střeše Národního zemědělského muzea je až do konce února k vidění panelová výstava "Potraviny jak je neznáte".

Příručka o podmínkách dovozu/vývozu zemědělských výrobků a potravin ve vztahu k zemím mimo EU

Ministerstvo zemědělství vytvořilo příručku o podmínkách dovozu/vývozu zemědělských výrobků a potravin ve vztahu k zemím mimo EU.

MZE vyplatí potravinářům kompenzace za Covid-19 ve výši až 3 miliardy korun

Ministerstvo zemědělství připravilo kompenzační program Agricovid potravinářství pro potravináře, kteří mají ztráty kvůli pandemii COVID-19.

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR