Aktuality

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů. 

International Nutrition & Diagnostics Conference

Dvacátý ročník konference INDC je tradiční setkání odborníků na téma vlivu potravy na zdraví, pracovní výkon, duševní pohodu a stárnutí člověka. 

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLI

Hlavní téma: Nové trendy v problematice zvyšování kvality a zdravotní bezpečnosti masa a masných výrobků.

Symposium: RAFA 2021 - letos online

Symposium je zaměřeno na nejnovější (bio) analytické strategie při kontrole kvality a bezpečnosti potravin. 

 

4. ročník soutěže o nejlepší kuchařku a kuchaře r. 2021 ve společném stravování 

Pro kuchaře a kuchařky z mateřských, základních a středních škol, nemocnic, domovů seniorů a dalších provozů veřejného stravování. 

ONLINE SEMINÁŘ: Obaly pro potraviny a kosmetiku

Vzdělávací akce zaměřená na požadavky kladené na obaly, obalové materiály a suroviny pro výrobu obalů určené pro kontakt s potravinami a kosmetikou

KONFERENCE: DIETNÍ VÝŽIVA 2021

Hlavní témata: výživa ke zdraví a v nemoci, potraviny v nutriční péči

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami pro rodiny s dětmi. 

Internetový vzdělávací kurz "V rytmu zdraví" pro žáky základních škol

Kurz Potravinářské komory České republiky pro žáky pátých tříd - moderně, přitom však hravou a zábavnou formou, o zásadách zdravého životního stylu

Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2021

Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

5. výroční konference Platformy pro reformulace

Hlavní téma: Role výrobců potravin v rámci zdravého životního stylu spotřebitelů  

Termín akce: 15. 9. 2021

18 jednodenních webinářů Potravinářské komory ČR ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací

 

Výstava: Dýně, cukety a patisony

Výstava seznámí návštěvníky s širokou škálou odrůd tykvovitých plodin a jejich využitím. Pro děti bude připravena dílnička s využitím motivu dýní.

KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU

Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková 

SZÚ: Má to, co jíme, vliv na funkci našeho mozku?

Dobrou zprávou je, že velkou část rizikových faktorů způsobujících pokles kognitivních funkcí je možné ovlivnit změnou životního stylu. 

Výstava borůvek

V Národním zemědělském muzeu v Čáslavi dozrála výstava borůvek! Dozvíte se vše o jejich správném pěstovaní, velikosti a zjistíte dobu sklizně. 

ZDRAVÁ TŘINÁCTKA – STRUČNÁ VÝŽIVOVÁ DOPORUČENÍ PRO Obyvatelstvo

Inovovaná verze Výživových doporučení pro obyvatelstvo České republiky - pro dospělé, děti a seniory.

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR