Aktuality

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLI

Hlavní téma: Nové trendy v problematice zvyšování kvality a zdravotní bezpečnosti masa a masných výrobků.

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami pro rodiny s dětmi. 

Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2021

Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Výstava: Dýně, cukety a patisony

Výstava seznámí návštěvníky s širokou škálou odrůd tykvovitých plodin a jejich využitím. Pro děti bude připravena dílnička s využitím motivu dýní.

Den zemědělství a potravinářství

Akce Ministerstva zemědělství a Národního zemědělského muzea v rámci projektu Poznej svého farmáře.  

Pivovarský den a výstava Láhve, sudy, bedničky

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin - letos on-line

Hlavní téma: „Potraviny a jejich příspěvek ke zdravému životnímu stylu"

Kurzy vaření v Národním zemědělském muzeu

Česká kuchyně, Sladká Amerika, Itálie a Amerika v bezlepkové kuchyni, losos, bezlepkové odpalované těsto.

Význam bílkovin ve výživě

Série článků na téma: optimálním množství bílkovin ve stravě, jejich funkce, zdroje a využití ve zdraví, sportu a v nemoci.

ZDRAVÁ TŘINÁCTKA – STRUČNÁ VÝŽIVOVÁ DOPORUČENÍ PRO OBYVATELSTVO

Preambule Zdravé 13: nejsou nezdravé potraviny, ale nezdravá jsou jejich množství. 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR