Aktuality

ONLINE SEMINÁŘ: Obaly pro potraviny a kosmetiku

Vzdělávací akce zaměřená na požadavky kladené na obaly, obalové materiály a suroviny pro výrobu obalů určené pro kontakt s potravinami a kosmetikou

Internetový vzdělávací kurz "V rytmu zdraví" pro žáky základních škol

Kurz Potravinářské komory České republiky pro žáky pátých tříd - moderně, přitom však hravou a zábavnou formou, o zásadách zdravého životního stylu

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů. 

XIII. ročník konference: Mladí vědci – bezpečnost potravinového řetězce

Pro studenty bakalářských, magisterských a doktorandských studijních programů; mladé vědce do 35 let, kteří působí v oblasti potravinového řetězce.

International Nutrition & Diagnostics Conference

Dvacátý ročník konference INDC je tradiční setkání odborníků na téma vlivu potravy na zdraví, pracovní výkon, duševní pohodu a stárnutí člověka. 

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLI

Hlavní téma: Nové trendy v problematice zvyšování kvality a zdravotní bezpečnosti masa a masných výrobků.

Symposium: RAFA 2021 - letos online

Symposium je zaměřeno na nejnovější (bio) analytické strategie při kontrole kvality a bezpečnosti potravin. 

 

4. ročník soutěže o nejlepší kuchařku a kuchaře r. 2021 ve společném stravování 

Pro kuchaře a kuchařky z mateřských, základních a středních škol, nemocnic, domovů seniorů a dalších provozů veřejného stravování. 

Kurzy vaření – Uvařeno v muzeu

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea:  omáčky, maso, zvěřina, ryby, sushi, makronky, bezlepkové pečení

KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU

Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR