Aktuality
Potravinářský úterek "Minerální vody v pitném režimu"
Srdečně vás zveme na další setkání v rámci Potravinářského úterku, které se bude konat 28. 2. 2023.
MZe v NZM: akce pro děti - Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?
Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš? je zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami.
For Gastro & Hotel
13. mezinárodní veletrh hotelového a restauračních zařízení, potravinářství a gastronomie
Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2023
Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!
Výroční konference Platformy pro reformulace
Hlavní téma: Vzdělávání spotřebitelů v oblasti reformulací, zdravého životního stylu a výživy.
Konference: VITATOX 2023
Vědecká konference zaměřená na vývoj v oboru analytické chemie a představení diskutovaných témat jako Vitaminy, Antioxidanty.
Výživa, potraviny a zdraví 2023 – Studentská konference Praha
Konference je určena k prezentaci prací studentů se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů.
Metrologie v potravinářství
Zabezpečování metrologie na úrovni právních předpisů a správná implementace systémů HACCP, IFS, BRC, ISO 9001 a ISO 22000 atd.
Školení: Kontrola škůdců v potravinářství
Různé způsoby inspekce a monitoringu hlodavců, lezoucího a létajícího hmyzu ve skladech, výrobě, surovinách atd.
KONFERENCE: ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ 2023
Témata: Školní stravování – 60 let existence, od současnosti po budoucnost, maso ve školní jídelně, současná výživa dětí
NMZ: Víkendová dílna O luštěninách
Zážitkové dílny v NZM Praha: výukový workshop spojený s dětským divadlem tentokrát o luštěninách.
Veletrh: CZECH FOOD EXPO
Národní potravinářský veletrh zaměřený na potravinářskou výrobu a potravinářské technologie a služby, prezentaci a prodej českých potravin a nápojů
NZM: Bylinkový den
Workshopy, dílny pro děti, prezentace pěstitelů, přednášky, sazenice a semena bylin, čaje, kosmetika.
XXXIII. Mezinárodní pivní festival
Desítky českých i moravských pivovarů a minipivovarů, největší pivovarnická degustační soutěž Zlatá pivní pečeť.
17. SYMPOZIUM SPOLEČNOSTI PRO PROBIOTIKA A PREBIOTIKA
Střevní mikroorganismy, probiotika a probiotika – výzkum, prevence a terapie chorob s použitím probiotik a probiotik.
Seminář: Ekologické a udržitelné aspekty označování na obalech potravin a potravinářská legislativa
Vybraná problematika připravované legislativy v oblasti environmentálních aspektů v oboru potravinářství.
Kurz nejen pro zdravotníky – Nutriční péče v geriatrii
Česká asociace sester garantuje kurz o výživě seniorů a nemocných a jejích specifik
Kurzy vaření - Uvařeno v muzeu
V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: domácí vaření piva, pečivo bez lepku.
Čokoládový festival
Akce pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, ochutnávky a ukázky vaření čokolády.
KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU
Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková
RODINNÝ KURZ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU PRO DĚTI OD 8 DO 13 LET A RODIČE
V kurzu se naučí rodiče společně se svými dětmi stravovat podle zásad zdravého životního stylu.