Aktuality

Konference masného průmyslu: MEATING 2024

14. ročník konference MEATING 2024 znamená setkání lidí, kteří rozumí masu a chtějí si rozšířit své obzory nejen v rámci oboru. 

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů. 

Veletrh: CZECH FOOD EXPO 2024

2. ročník Národního potravinářského veletrhu. Potravinářská výroba, technologie a služby, prezentace a prodej českých potravin a nápojů.

Školení: Metrologie v potravinářství

Zabezpečování metrologie na úrovni právních předpisů a správná implementace systémů HACCP, IFS, BRC, ISO 9001 a ISO 22000 atd.

Školení: Kontrola škůdců v potravinářství

Různé způsoby inspekce a monitoringu hlodavců, lezoucího a létajícího hmyzu ve skladech, výrobě, surovinách atd.

L. Konference o jakosti potravin a potravinových surovin „Ingrovy dny 2024“

Jubilejní ročník konference s doprovodným programem (Den s mlékem, Food Quality in Digital Age).

Termíny a weby akcí

Potravinářský úterek "Environmentální udržitelnost v potravinářském businessu" (27.2.2024)

Srdečně vás zveme na další setkání v rámci Potravinářského úterku, které se tentokrát zaměří na téma výroby potravin a udržitelnosti

Přednáška "Asijská strava a dietoterapie" (11.3.2024)

Jsme velice rádi, ž u nás můžeme zase po nějakém čase přivítat naší oblíbenou expertku na zdravé stravování paní Pavlu Momčilovou.

KURZ SPV: JAK SI SESTAVIT A UVAŘIT VYVÁŽENÝ JÍDELNÍČEK

Plánování nutričně vyváženého jídelníčku pro redukci váhy u zdravých lidí i diabetiků. Udržení optimální váhy. 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR