Kurzy vaření - Uvařeno v muzeu

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea:  makronky, bezlepkové pečení, grilování, vaření piva

Web akce

Termíny v r. 2022
31.5        Jak na makronky
7.6.         Maso: práce se steakovým masem
8.6.         Základy asijské kuchyně
13.6.       Příprava na grilování
18.6..      Itálie v bezlepkové kuchyni
21.6..      Sladké na piknik
24.9.       Domácí vaření piva
15.10.     Domácí vaření piva     

 
Účastníci vaří ve dvojicích nebo menších skupinách pod vedením zkušeného lektora (člena Asociace kuchařů a cukrářů, často přímo člena Národního týmu).
Ve fondu knihovny jsou k dispozici publikace na téma „kuchařské recepty, příprava pokrmů“. Pro Vaše pohodlí jsme pro Vás připravili seznam publikací (rešerši)
Katalog knihovny - seznam publikací (knih, zpráv, norem, atd.).  
Česká zemědělská a potravinářská bibliografie – seznam článků z vybraných českých periodik a sborníků

Obrázek z www.pixabay.com

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR