Aktuality

International Conference on Polysaccharides and Glycoscience

Jubilejní 20. ročník konference zaměřené na strukturální charakteristiku polysacharidů a jejich biologickou aktivitu, využití a produkci. 

Symposium: RAFA 2024

Symposium RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS je zaměřeno na nejnovější (bio) analytické strategie při kontrole kvality a bezpečnosti potravin. 

Konference masného průmyslu: MEATING 2024

14. ročník konference MEATING 2024 znamená setkání lidí, kteří rozumí masu a chtějí si rozšířit své obzory nejen v rámci oboru. 

Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2024

Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Mezinárodní agrosalon ZEMĚ ŽIVITELKA

50. jubilejní ročník největší a nejvýznamnější akce svého druhu a rozsahu v České republice. Agrosalon propaguje i české potraviny.

Chmelařský den na Stekníku

Tradiční akci pro všechny zájemce o české chmelařství opět pořádá Chmelařský institut s.r.o., Žatec

Prague Ice Cream Festival

Svátek všech milovníků zmrzliny, který vznikl v roce 2015. Zmrzlináři z České republiky, Slovenska, Polska či Rakouska.

Potravinové právo 2024

Setkání hlavních subjektů zapojených do potravinářské legislativy a aplikace potravinového práva v československém prostoru. 

FESTIVAL MINIPIVOVARŮ NA PRAŽSKÉM HRADĚ

Letos se bude Festivalu účastnit 51 českých a moravských pivovarů a pivovary z Maďarska.

Kurz: VÝŽIVA DĚTÍ A SPECIFIKA VÝŽIVY DÍTĚTE S DIETNÍM OMEZENÍM

Výživa pro děti s alergiemi, intolerancemi, gastrointestinálními a neurologickými onemocněními, obezitou.

Konference: VITATOX 2024

Benefity a rizika využívání antioxidantů, vitaminů, léčiv a stimulantů s ohledem na jejich toxicitu s využitím moderní analytické chemie.

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů. 

61. MEZINÁRODNÍ KONFERENCE O OLEJÍCH A TUCÍCH

Program konference je tradičně zaměřen na výměnu informací v oblasti výživy, chemie, analytiky a technologie tuků a olejů. 

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV

Prezentace aktuálních poznatků o zdravotní bezpečnosti a kvalitě masa a masných výrobků z pohledu produkce a prodeje těchto komodit. 

Výstava v NZM: Příběh semen, příběh lidí

Zajímavé informace o semenech a jejich využívání lidmi - od neolitu až po současnost. Výstava ke 100 letům založení organizace ISTA. 

Nový ročník soutěže Regionální potravina

15. ročník soutěže o značku Regionální potravina startuje v dubnu.

Vinařské akce v České republice v r. 2024

Kalendář gastronomických, společenských a veřejných kulturních akcí z oblasti vinařství, vinobraní, výstavy, kurzy, přednášky. 

Kurz: Nutriční péče v geriatrii

Česká asociace sester garantuje kurz o výživě seniorů a nemocných a jejích specifik 

KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU

Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková 

KURZ SPV: JAK SI SESTAVIT A UVAŘIT VYVÁŽENÝ JÍDELNÍČEK

Plánování nutričně vyváženého jídelníčku pro redukci váhy u zdravých lidí i diabetiků. Udržení optimální váhy. 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR