Aktuality

Veletrh: SALIMA 2020

Veletrh SALIMA podává dokonalý přehled o českých i zahraničních dodavatelích potravin, přísad, nápojů, cukrovinek, kávy, čaje i lahůdek. 

Konference: Polysaccharides-Glycoscience 2019

Organizátory této úspěšné konference jsou Česká společnost chemická (ČSCH) spolu s Ústavem sacharidů a cereálií VŠCHT Praha. 

Konference: Dialogem ke zdraví VI

Myšlenka uspořádat konferenci Dialogem ke zdraví vznikla jako reakce na roztříštěnost názorů a dění v oblasti výživy.

KONFERENCE: DIETNÍ VÝŽIVA 2019

Hlavní témata: kosti & výživa, antioxidanty, superpotraviny, diabetes, co nás profesně trápí či podporuje. 

Symposium: RAFA 2019

Symposium je zaměřeno na nejnovější (bio) analytické strategie při kontrole kvality a bezpečnosti potravin. 

 

Konference: Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ

14. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Témata přinesou aktuální informace z různých oblastí.

Konference masného průmyslu: MEATING 2019

10. jubilejní ročník konference MEATING 2019 znamená sdílení nejnovějších informací z oboru zpracování masa a setkání lidí, kteří rozumí masu. 

Konference International Nutrition & Diagnostics

Ve dnech 15.-18. 10. 2019 se v Praze uskuteční již 19. ročník konference International Nutrition & Diagnostics Conference.

Gastronomické akce v České republice 

Gastrofestivaly jsou dnes nezbytnou součástí kulinářského cestovního ruchu. Jejich popularita a návštěvnost stále roste. 

Výstava: Šejdíři a šizuňkové: historie falšování potravin

Výstava přerovského muzea ukazuje, že snahy obohatit se na úkor zákazníka jsou stejně staré, jako obchod s potravinami sám.

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR