Aktuality

Potravinářský úterek "Minerální vody v pitném režimu"

Srdečně vás zveme na další setkání v rámci Potravinářského úterku, které se bude konat 28. 2. 2023.

MZe v NZM: akce pro děti - Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš?

Za tajemstvím potravin aneb Víš, co jíš? je zábavná soutěžní hra zaměřená na zdravou výživu a správné zacházení s potravinami.

For Gastro & Hotel

13. mezinárodní veletrh hotelového a restauračních zařízení, potravinářství a gastronomie 

Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2023

Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Výroční konference Platformy pro reformulace

Hlavní téma: Vzdělávání spotřebitelů v oblasti reformulací, zdravého životního stylu a výživy.                        

Konference: VITATOX 2023

Vědecká konference zaměřená na vývoj v oboru analytické chemie a představení diskutovaných témat jako Vitaminy, Antioxidanty. 

Výživa, potraviny a zdraví 2023 – Studentská konference Praha

Konference je určena k prezentaci prací studentů se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.

Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Tradiční setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů. 

Metrologie v potravinářství

Zabezpečování metrologie na úrovni právních předpisů a správná implementace systémů HACCP, IFS, BRC, ISO 9001 a ISO 22000 atd.

Školení: Kontrola škůdců v potravinářství

Různé způsoby inspekce a monitoringu hlodavců, lezoucího a létajícího hmyzu ve skladech, výrobě, surovinách atd.

KONFERENCE:  ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ 2023

Témata: Školní stravování – 60 let existence, od současnosti po budoucnost, maso ve školní jídelně, současná výživa dětí

NMZ: Víkendová dílna O luštěninách

Zážitkové dílny v NZM Praha: výukový workshop spojený s dětským divadlem tentokrát o luštěninách.

Veletrh: CZECH FOOD EXPO

Národní potravinářský veletrh zaměřený na potravinářskou výrobu a potravinářské technologie a služby, prezentaci a prodej českých potravin a nápojů

NZM: Bylinkový den

Workshopy, dílny pro děti, prezentace pěstitelů, přednášky, sazenice a semena bylin, čaje, kosmetika. 

NZM: Lopni beczku vol. 6

Piva řemeslných pivovarů v Muzeu potravin a zemědělských strojů v Ostravě. 

XXXIII. Mezinárodní pivní festival

Desítky českých i moravských pivovarů a minipivovarů, největší pivovarnická degustační soutěž Zlatá pivní pečeť.

17. SYMPOZIUM SPOLEČNOSTI PRO PROBIOTIKA A PREBIOTIKA

Střevní mikroorganismy, probiotika a probiotika – výzkum, prevence a terapie chorob s použitím probiotik a probiotik. 

Seminář: Ekologické a udržitelné aspekty označování na obalech potravin a potravinářská legislativa

Vybraná problematika připravované legislativy v oblasti environmentálních aspektů v oboru potravinářství.

Kurz nejen pro zdravotníky – Nutriční péče v geriatrii

Česká asociace sester garantuje kurz o výživě seniorů a nemocných a jejích specifik 

Kurzy vaření - Uvařeno v muzeu

V profesionálně vybaveném gastrostudiu Národního zemědělského muzea: domácí vaření piva, pečivo bez lepku. 

Čokoládový festival

Akce pro všechny milovníky čokolády a cukrovinek, ochutnávky a ukázky vaření čokolády. 

RODINNÝ KURZ ZDRAVÉHO ŽIVOTNÍHO STYLU PRO DĚTI OD 8 DO 13 LET A RODIČE

V kurzu se naučí rodiče společně se svými dětmi stravovat podle zásad zdravého životního stylu. 

KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU

Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková 

Rozcestník: Naše vína v ČR

Kategorizace vín, odrůdy (bílé, modré, statistika), vinařské regiony v ČR, historie a současnost. 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR