Aktuality

50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

Hlavní téma: „Kam kráčí výroba a hodnocení potravin"

Konference: HYGIENA ALIMENTORUM XLI

Hlavní téma: Nové trendy v problematice zvyšování kvality a zdravotní bezpečnosti masa a masných výrobků.

Veletrh: SALIMA 2021

Veletrh SALIMA podává dokonalý přehled o českých i zahraničních dodavatelích potravin, přísad, nápojů, cukrovinek, kávy, čaje i lahůdek. 

International Nutrition & Diagnostics Conference

Dvacátý ročník konference INDC je tradiční setkání odborníků na téma vlivu potravy na zdraví, pracovní výkon, duševní pohodu a stárnutí člověka. 

Konference: DĚTSKÁ VÝŽIVA A OBEZITA V TEORII A PRAXI 2020

Hlavní témata: Vitaminy a jejich konzumace v dětském věku, časná výživa – kojení, výživa a životní styl, děti s obezitou v léčebnách a lázních. 

Webinář MZe k akci FAO: Světový den výživy 2020 

Letošní téma: Zdravé rostliny pro zdravou planetu, pro odolnější potravinové systémy. 

KONFERENCE:  ŠKOLNÍ STRAVOVÁNÍ 2020 - zrušeno

Tématem letošní konference je legislativní, zdravotní a nutriční problematika ve školním stravování.

Soutěž: ČESKÁ CHUŤOVKA 2020 a DĚTSKÁ CHUŤOVKA 2020

Soutěž je otevřena všem poctivým tuzemským výrobcům a jejich chutným českým potravinám, pokud si toto označení opravdu zaslouží.

KURZY VAŘENÍ DIETNÍ STRAVY OD SPOLEČNOSTI PRO VÝŽIVU

Témata: správná výživa pro seniory a nemocné, sestavení jídelníčku, dieta diabetická, šetřící a bezlepková 

COVID-19 a bezpečnost potravin

Dobrá zpráva: přenos potravinami je nepravděpodobný. Špatná zpráva: sekrety infikovaného člověka by však mohly kontaminovat povrch potravin.

10 tipů, jak přežít karanténu a nepřibrat

Společnost STOP obezitě doporučuje, jak na pohybovou aktivitu, výživu a duševní zdraví v karanténě. 

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR