Vážení čtenáři, z důvodu rekonstrukce bude studovna od 27.6. do 16.8. uzavřena.
Více informací najdete v našich aktualitách.

 

Aktuality

Veletrh: SALIMA 2020

Veletrh SALIMA podává dokonalý přehled o českých i zahraničních dodavatelích potravin, přísad, nápojů, cukrovinek, kávy, čaje i lahůdek. 

Konference: Polysaccharides-Glycoscience 2019

Organizátory této úspěšné konference jsou Česká společnost chemická (ČSCH) spolu s Ústavem sacharidů a cereálií VŠCHT Praha. 

Konference: Dialogem ke zdraví VI

Myšlenka uspořádat konferenci Dialogem ke zdraví vznikla jako reakce na roztříštěnost názorů a dění v oblasti výživy.

KONFERENCE: DIETNÍ VÝŽIVA 2019

Hlavní témata: kosti & výživa, antioxidanty, superpotraviny, diabetes, co nás profesně trápí či podporuje. 

Symposium: RAFA 2019

Symposium je zaměřeno na nejnovější (bio) analytické strategie při kontrole kvality a bezpečnosti potravin. 

 

Konference: Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ

14. ročník konference věnované standardům v rámci poskytování stravovacích služeb. Témata přinesou aktuální informace z různých oblastí.

Konference masného průmyslu: MEATING 2019

10. jubilejní ročník konference MEATING 2019 znamená sdílení nejnovějších informací z oboru zpracování masa a setkání lidí, kteří rozumí masu. 

Konference: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin

Témata: zdravotní nezávadnost a kvalita potravin rostlinného a živočišného původu vč. oblastí společného stravování.

Konference International Nutrition & Diagnostics

Ve dnech 15.-18. 10. 2019 se v Praze uskuteční již 19. ročník konference International Nutrition & Diagnostics Conference.

Soutěž: ČESKÁ CHUŤOVKA 2019 a DĚTSKÁ CHUŤOVKA 2019 

Soutěž je otevřena všem poctivým tuzemským výrobcům a jejich chutným českým potravinám, pokud si toto označení opravdu zaslouží.

Moravský cukrářský šampionát 2019

1. ročník soutěže cukrářů amatérů a profesionálů s mezinárodní účastí

Termín: 5. – 6. 10. 2019

NUTRIČNÍ KONFERENCE: SPEKTREM NUTRIČNÍ PÉČE 2019

3.ročník konference pokračuje v cyklu pravidelných setkání v duchu moderní nutriční terapie. Součástí akce je i interaktivní nutriční workshop. 

Výroční konference Platformy pro reformulace

Smyslem třetí výroční konference je představení úspěchů potravinářského průmyslu v oblasti reformulací.  

Termín 18. 9. 2019 

Konference: VÝŽIVA A ZDRAVÍ 2019

Jediná konference o prevenci nemoci výživou. Pro všechny, kteří to se svým zdravím myslí vážně!

Školení: Sestavování jídelníčku prakticky

Školení, na kterém se účastníci naučí, jak se plánují jídelníčky v jídelnách základních a mateřských škol. 

Termín: 27. a  28. 8. 2019 

Soutěž: NEJLEPŠÍ KUCHAŘ ROKU 2019 VE SPOLEČNÉM STRAVOVÁNÍ

Druhý ročník soutěže pro kuchařky a kuchaře z mateřských škol, základních škol, středních škol, nemocnic, domovů seniorů atd.

 

Seminář: Hygienické minimum a odpady ve školní jídelně

Cílem semináře je shrnout podstatné znalosti v oblasti hygieny a odpadů, o kterých by měli pracovníci ve stravovacím provozu vědět a dodržovat.

Gastronomické akce v České republice 

Gastrofestivaly jsou dnes nezbytnou součástí kulinářského cestovního ruchu. Jejich popularita a návštěvnost stále roste. 

Výstava: Šejdíři a šizuňkové: historie falšování potravin

Výstava přerovského muzea ukazuje, že snahy obohatit se na úkor zákazníka jsou stejně staré, jako obchod s potravinami sám.

 
 

Odebírat novinky

souhlasím s GDPR